Mogelijk ben jij al geïnteresseerd in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard? Je vraagt jezelf af of je hier daadwerkelijk een passief inkomen mee kunt bouwen?

Inmiddels heb je al meer informatie gevonden over deze populaire methode. Ondanks alle informatie die Jacko op zijn website heeft geplaatst ben je nog niet overtuigd. 

Je wilt toch graag wat meer informatie over zijn videocursus. Begrijpelijk.

In dit artikel ga ik je alles vertellen wat je moet weten over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Lees dus snel verder om hier meer over te weten te komen. 

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een internet marketeer met al ruim 10 jaar ervaring in de affiliate marketing wereld. Inmiddels is hij de eigenaar van het bedrijf Meijaard Media en in het bezit van tientallen affiliate marketing websites.

Hij is ook de eigenaar van de website internetsuccesgids.nl. Alleen al door het lezen van de artikelen die je vind op zijn website kun je al veel te weten komen over affiliate marketing en hoe je online succesvol kunt worden.

Jacko is ook de maker van de Affiliate Marketing Revolutie 4.0. Met deze cursus heeft hij al duizenden mensen geholpen om online geld te verdienen.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Voordat je een product gaat aanschaffen is het natuurlijk belangrijk om te controleren of deze persoon te vertrouwen is. In het geval van Jacko worden zijn producten door een bedrijf geleverd.

Wanneer een bedrijf officieel producten levert dan moet je de basisgegevens, zoals het KvK-nummer, BTW-nummer en het contactadres gemakkelijk kunnen vinden.

Deze gegevens zijn in het geval van Jacko Meijaard erg makkelijk terug te vinden op zijn website.

Mijn conclusie is dan ook dat Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is.

Hoe Jacko Meijaard is begonnen met zijn online carrière

Voordat hij begon met affiliate marketing studeerde hij journalistiek, omdat hij iets moest kiezen. 

jacko meijaard

Omdat de opleiding niet beviel, besloot hij om zelf te gaan zoeken naar manieren op geld te verdienen. 

Hij vond op het internet de term ‘affiliate marketing’ en raakte meteen verslaafd. 

Veel geld verdienen, met alleen een laptop en het internet, op welke plek dan ter wereld. 

Na het lezen van succesverhalen van anderen was hij vastbesloten: Hij wilde dit ook.

Hij had er zijn missie van gemaakt dit te realiseren, maar dit ging niet zo gemakkelijk als hij had gehoopt.

Naast dat hij maanden, al dan niet jaren van vallen en opstaan doorstond, kreeg hij veel negatieve feedback van zijn omgeving.

Het was hem nog niet gelukt en na drie maanden pas 30 euro had verdient kreeg hij van veel mensen het advies terug naar school te gaan.

Ondanks de tijd die er was verstreken, besloot Jacko door te gaan met zijn droom.

Zijn visie: als 1 commissie mogelijk is, dan zijn 10 commissies en 100 commies ook haalbaar.

Tijd speelt namelijk wel een rol bij affiliate marketing, maar niet op de gewoonlijke manier van uurtje factuurtje.

Affiliate marketing is namelijk schaalbaar en als het werk eenmaal gedaan is, dan kost het geen extra tijd om meer te verdienen.

Inmiddels is Jacko al jaren succesvol in het vak. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven. Het Algemeen Dagblad heeft hier zelfs een artikel over het succes van Jacko geschreven.

Ik raad je dan ook aan om het artikel in het Algemeen Dagblad te lezen.

Jacko vond het jammer dat het hem zoveel tijd heeft gekost om zijn affiliate marketing carrière op gang te krijgen. Daarom heeft hij de Affiliate Marketing Revolutie gemaakt.

Door deze cursus te volgen wordt affiliate marketing ineens voor iedereen toegankelijk.

Affiliate Marketing Revolutie Masterclass

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is een videocursus die inmiddels al jaren meegaat. 

In deze Nederlandstalige cursus legt Jacko je haarfijn uit wat je moet doen om een affiliate website te bouwen, om daar vervolgens geld mee te gaan verdienen.

Inmiddels heeft de videocursus al zijn vierde update gehad.

Om de cursus naar het volgende level te verheffen, biedt hij tegenwoordig zelfs persoonlijke coaching aan in zijn 10K club. Hierover later meer.

Wat houdt dit in?

De Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko dus al vier keer volledig opnieuw gereviseerd.

Betekent dit dan dat je de cursus telkens opnieuw moet aanschaffen? Nee, als je de cursus eenmaal heeft aangeschaft, dan heb je levenslang toegang.

Je krijgt dus voor altijd toegang tot de nieuwste updates.

Hoe zit de cursus in elkaar?

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard bestaat uit in totaal 68 videotrainingen die zijn verdeeld over verschillende hoofdstukken. De training begint met een introductievideo en wordt vervolgd door een Inspiratie en Motivatie hoofdstuk. De training bestaat uit 7 modules en 6 instructieblokken.

Markettheme 2

De 7 modules zijn videotrainingen die zijn gericht op het werken met Marketheme 2.

Markettheme 2 is een WordPress thema speciaal gemaakt voor affiliate marketing.

De instructieblokken zijn ook affiliate marketing trainingen, maar deze trainingen zijn gericht op een website zonder het Marketheme 2 thema.

Op deze manier is de keuze aan jou van welk thema the gebruik maakt. Het gebruik van Marketheme 2 is dus geen vereiste voor affiliate marketing.

Technische vaardigheden

Voor het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie is geen bijzondere technische kennis nodig. Door gewoonweg de stappen te volgen in de videotraining, zul je stap-voor-stap elke handeling leren die je nodig hebt om te beginnen met affiliate marketing.

Het is wel aan te raden om de volledige training een keer in zijn volledigheid te bekijken, voordat je begint met het toepassen van de modules in de praktijk.

Affiliate Marketing Revolutie videotraining

Wanneer je inlogt op de trainings-omgeving vind je:

Een introductie video: ‘Bekijk dit eerst’

In deze video geeft Jacko je wat inhoudelijk informatie over de training. 

Hij verteld je welke stappen je moet ondernemen voordat je gaat beginnen met de rest van de cursus. 

10Inspiratie & motivatie video’s

In het inspiratie en motivatie hoofdstuk legt Jacko uit dat je succes niet alleen te maken heeft met werk, maar ook voornamelijk met mindset. 

Jacko begint zijn cursus dus niet meteen door in te gaan met de stof, maar zet je ook daadwerkelijk klaar voor succes.

De lessen die Jacko in deze video’s geeft zijn eigenlijk niet eens specifiek van toepassing zijn video cursus. 

Ze zijn bedoeld om je mindset zo in bij te stellen, zodat je openstaat voor wat er allemaal mogelijk is. 

Deze inspiratie en motivatie video’s zijn eigenlijk al een cursus op zichzelf waard.


7 lesmodules met in totaal 33 video’s

Module 1: ‘Starten met affiliate marketing’

In de eerste module van de Affiliate Marketing Revolutie ga je al direct aan de slag. In deze module ‘starten met affiliate marketing’ legt Jack je uit wat affiliate marketing precies inhoudt. Je leert welke verschillende soorten affiliate programma’s en netwerken er zijn.

Jacko raadt je aan om begin te starten met de producten op het affiliate netwerk PayPro.

Op PayPro vindt je verschillende digitale producten zoals videotrainingen, e-books waarvan de commissies zeer hoog zijn. Hiermee valt dus veel te verdienen. Je leert ook direct welke producten je het beste kunt gaan promoten.

Daarnaast meldt je je aan voor het affiliate netwerk Daisycon. Wil je geen digitale producten promoten, dan vind je op Daisycon andere soorten producten.

Nadat je weet wat affiliate marketing is en hoe het werkt, ga je bedenken welke niche je wilt gaan promoten. Je gaat nadenken over een domeinnaam en gaat deze vervolgens registreren.

Na het registreren van je domeinnaam krijg je meer informatie over het affiliate marketing WordPress thema ‘Markettheme 2’. Jacko maakt in deze videotraining namelijk gebruik van het Content Management Systeem ‘WordPress‘.

Markettheme 2 is een een wordpressthema dat gemaakt is speciaal voor affiliate marketing. In de laatste video van deze module leer je om jouw website aan Markettheme 2 te koppelen.


Module 2: ‘Website inrichten’

In module 2 behandeld Jacko stap-voor-stap hoe je een goed ingerichte website bouwt.

Je leert hoe je het logo aanpast, hoe je het menu instelt, hoe je knoppen leert plaatsen, je homepage moet gebruiken en hoe de footer aanpast. Ook leer je hoe je gebruik maakt van pagina’s en berichten plaatst voor je blog.

Jacko leert je hoe je aantrekkelijke titels maak. Aantrekkelijke titels zijn belangrijk, omdat je wilt dat je bezoekers doorklikken en meer van je blogartikelen willen lezen.


Module 3: ‘Hoog scoren in Google’

Nadat je website online staat en bezocht kan worden komt een belangrijk onderdeel van je succes. Je leert hoe je hoger komt te staan in Google.

Hoog scoren in Google, doe je door middel van SEO, oftewel Search Engine Optimisation. In het Nederlands wordt dit zoekmachineoptimalisatie genoemd.

Je leert als eerste hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden. Daarna wordt uitgelegd hoe je blogberichten zoekmachine optimaliseerd.

Daarna wordt het tijd om je eerste bericht aan te maken en je eerste blog te gaan schrijven.  Je leert hoe je je uitgelichte afbeelding toevoegt, je berichtitel aanpast en je SEO titel vormgeeft.

Jacko leert je wat je nog meer kunt doen om ervoor te zorgen dat je hoog komt te staan in Google. In de video’s wordt zeer gedetailleerd uitgelegd hoe je het affiliate marketing verdienmodel toe moet passen. Je leert hoe je je artikel hiervoor moet vormgeven, zodat bezoekers sneller op je affiliate links klikken.


Module 4: ‘Website live zetten’

In deze module leer hoe je jouw website live gaat zetten. Deze module is wat korter met slechts drie video’s. Toch is deze module zeer belangrijk. Jouw website is namelijk hét onderdeel van jou online business om geld mee te verdienen.

In deze module krijg je meer informatie over handige tools en leer je hoe je een CTA-button plaatst onder je blogberichten.


Module 5: ‘Meten is weten’

In module 5 van de Affiliate Marketing Revolutie leer je om de statistieken van je website te kunnen gaan kijken. Het is natuurlijk handig om te weten hoe goed doet je website eigenlijk presteert. Op deze manier kun je gaan onderzoeken hoe je je website nog verder kunt verbeteren. Oftewel ‘Meten is weten’.

Deze module behandeld dus allemaal zaken die ervoor zorgen dat je nog meer uit je website haalt en dus nog meer zult verdienen.

Je komt in module 5 dus te weten hoe je:

Nadat je website live staat legt Jacko je uit hoe je Google analytics instelt en hoe je Google search console instelt, zodat je nauwkeurig kunt bijhouden hoe het gaat met je website.


Module 6: ‘Puntjes op de i’

In deze module ‘puntjes op de i’ leer je meer over de functies van je website. 

Je leert categorieën toevoegen, breadcrumbs activeren en hoe je een CTA menu kan toevoegen.

Het doel van Module 6 is zoals de naam van de titel al doet vermoeden: De puntjes op de i. Bewaar deze stappen dus voor later en focus je eerst op de rest van je website.


Module 7: ‘Afronding’

In deze laatste module ‘afronding’ leer je hoe je makkelijk meer berichten aan je site toevoegd en ook waar je hierbij op moet letten. 

Ook vind je in deze module de mogelijkheid om in contact te komen met Jacko om een adviesgesprek aan te vragen. 

Jacko biedt namelijk ook persoonlijke coaching aan, waarmee je je affiliate marketing carrière naar een hoger niveau brengt.

Hierover later meer onder het kopje ‘De 10K club van Jacko Meijaard’.


6 instructie modules met 24 video’s

Instructies #1: ‘Je website zonder Marketheme’

Je kunt natuurlijk ook affiliate marketing toepassen zonder Marketheme. Jacko heeft aan de Affiliate Marketing Module ook een hele videotraining op genomen waarmee je leert hoe affiliate marketing kunt toepassen met een normale WordPress website. In deze eerste instructie video’s leer je een domeinnaam en hosting aanvragen en instellen en vervolgens om WordPress te gaan installeren.


Instructies #2: ‘WordPress goed instellen’

Jacko leert je hoe je de algemene instellingen van WordPress website instelt, hoe je pagina’s en berichten plaatst, hoe je je thema veranderd en geeft je een overview wat er nu is gebeurd.

In de laatste video ga je je aanmelden voor het affiliate netwerk Daisycon.


Instructies #3: ‘Google is je vriend’

In deze video leer je meer over het optimaliseren in Google en hoe je ervoor zorgt dat je hoger komt te staan in de zoekresultaten.

Door het gebruik van de juiste zoekwoorden, het analyseren van je boogteksten het optimaliseren van je afbeeldingen zorg je ervoor dat je snel te vinden bent in Google en hoog in de resultaten zal staan.


Instructies #4: ‘Geld verdienen met je website’

Dit is eigenlijk de core van affiliate marketing. 

Hoe je het verdienmodel toepast en dus daadwerkelijk begint met online geld verdienen.


Instructies #5: ‘The Money is in The List’

Deze instructies zijn eigenlijk bijna een bonus te noemen. 

In dezo video’s leer je hoe je je verdienmodel verder uitbouwd door middel van E-mail marketing

Omdat E-mail marketing iets anders is dan affiliate marketing is dus dus een extraatje die Jacko heeft toegevoegd aan de Affiliate Marketing Revolutie.


Instructies #6: ‘Leads scoren’

Deze instructies gaan dieper in op het scoren van leads

Door middel van het scoren van leads bouw je een following op. 

Hiermee kun je in de loop van de tijd nog meer sales realiseren.


Teksten uitbesteden

Een eindvideo over het uitbesteden van je teksten

Jacko weet als geen anders dat als je wilt doorgroeien je uiteindelijk zal moeten uitbesteden. 

Al je teksten zelf schrijven is geen optie als je wilt groeien. In deze laatste video leer je hoe je je teksten kunt uitbesteden.

Affiliate Marketing Revolutie overzicht

Hieronder vind je een totaaloverzicht met uitgebreide artikelen, die elke hoekje van deze videocursus belichten.

Klanten ervaringen

Tips & Tricks

Jacko Meijaard: Betrouwbaar

Module 1: Starten met affiliate marketing

Module 2: Website inrichten

Module 3: Hoog scoren in Google

Module 4: Website live zetten

Module 5: Meten is weten

Module 6: Puntjes op de i

Module 7: Afronding

Instructies 1: Je website zonder Marketheme

Instructies 2: WordPress goed instellen

Instructies 3: Google is je vriend

Instructies 4: Geld verdienen met je website

Instructies 5: “The money is in the list”

Instructies 6: Leads scoren

Teksten uitbesteden

Wat biedt de Affiliate Marketing Revolutie nog meer?

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is meer dan alleen een online videocursus. Voordat je überhaupt begint met de online videotraining begin je eerst met een inspiratie en motivatie module.

Mindset Training

In de mindset module van 10 video’s leert Jacko je hoe je je mindset moet instellen op succes.

Jacko weet dan zonder de goede mindset, de kans groot is dat je geen resultaten zult zien.

Door het toevoegen van een mindset training heeft Jacko er dus voor willen zorgen dat jij succesvol wordt.

Het Affiliate Marketing Forum

Bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je ook nog eens toegang tot het affiliate marketing forum op internetsuccesgids.nl.

Dit is het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België.

Kom je er dus niet uit, dan kun je je vragen hier stellen. Met meer dan 8000 leden, waarvan er diverse zeer succesvolle affiliate marketeers tussen zitten zal je vraag snel beantwoord worden.

De 10K club van Jacko Meijaard

Ben je inmiddels begonnen aan de Affiliate Marketing Revolutie en wil je de volgende stap zetten? Of wil je gewoon meteen 100% voor gaan? Voor deze mensen heeft Jacko de 10K club opgericht. De 10K club is het persoonlijke coaching programma van Jacko Meijaard. Je zult dus door Jack persoonlijk begeleidt worden tijdens je complete affiliate marketing carrière met als doel een inkomen van 10K per maand!

Welke ervaringen hebben anderen?

De Affiliate Marketing Revolutie is een van de meest populaire online geld verdien methoden die je zult vinden als je online gaat zoeken naar methodes om online geld te verdienen. Ondanks dat het zo populair is, kan het soms toch fijn zijn om de ervaringen van anderen te lezen.

Bekijk dan ook eens de reviews die zijn geplaatst op Trustpilot.

Kijk ook eens op het forum van internetsuccesgids.nl. Ook hier zul je veel ervaringen vinden van deelnemers aan de Affiliate Marketing Revolutie. Je kunt op dit forum lezen zonder in te loggen.

Op internetsuccesgids.nl vind je ook diverse klantervaringen.

Biedt het product wat het beloofd?

Het product biedt wat het beloofd en meer, veel meer.

De video’s zijn zeer duidelijk en goed te volgen. Ook voor gebruikers die dit nog nooit gedaan hebben. Elke stap wordt behandeld. De video’s zijn verdeeld over handige modules, zodat je goed overzicht hebt over het lesmateriaal.

Daarnaast krijg je toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland in België. Mocht je er dus toch niet uitkomen, dan heb je altijd een plek om vragen te stellen.

Naast dat je leert hoe je een affiliate website moet bouwen, wordt je ook geleerd hoe je de juiste mindset krijgt die je nodig hebt om succesvol zijn. Deze motivatie video’s zijn misschien wel net zoveel waard als de affiliate marketing cursus. Scholen, hogescholen en universiteiten zouden hier nog wat van kunnen leren. Zonder motivatie zul je namelijk nooit slagen.

Ben jij dus iemand die graag een passieve inkomstenbron wilt hebben? Ben je er klaar mee om van 9 tot 5 voor een baas te werken? Wil je meer vrijheid en controle over je financiën en nog belangrijker, over je tijd? Wil jij een inkomstenbron die schaalbaar is en niet beperkt is tot het aantal uur in de week dat je kunt verkopen?

Zo ja, dan is de Affiliate Marketing Revolutie een absolute aanrader.

Maak gebruik van de training, voer alle stappen uit en je zult zien dat je binnen de kortste keren al online geld zult verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie Conclusie

Affiliate Marketing Revolutie

De grote vraag is natuurlijk:

Is de Affiliate Marketing Revolutie het geld waard?

Mijn conclusie is dat het product van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, zijn geld meer dan waard is. 

Volg je netjes zijn instructies, zet je een affililate website online, dan zul je bijna gegarandeerd de waarde van de cursus meerdere keren terug verdienen.

 Je kunt hier na verloop van tijd zelfs full time van rond kunnen komen.

Toch niet tevreden? Is het niet wat je had verwacht? Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen? Blijf je toch liever voor een baas werken? Geen probleem. Binnen 30 dagen krijg jij gewoon je geld terug indien je niet tevreden bent. Je kunt dus altijd je geld terug krijgen, indien je het idee hebt dat je een miskoop hebt gedaan. Er is dus geen enkel risico aan verbonden.

Kwaliteit 10/10

Updates 10/10

Prijs 10/10

Support 10/10

De Affiliate Marketing Revolutie kopen (met korting!)

Ga direct naar de kortingspagina!
Affiliate Marketing Revolutie Masterclass