In de Affiliate Marketing Revolutie leert Jack je hoe je kunt beginnen met affiliate marketing. De cursus bestaat uit 68 video’s. Na het volgen van de instructie video’s weet jij precies hoe je een affiliate website bouwt. Naast de videocursus krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België.

Affiliate Marketing Revolutie Forum

Op het affiliate marketing forum op internetsuccesgids.nl kun je terecht voor vragen en in contact komen met andere leden van de Affiliate Marketing Revolutie. Ik raad je aan hier dankbaar gebruik van te maken. Kom je ergens niet uit, dan is dit de plek om je vraag te stellen. 

Inspiratie & motivatie

“Geld verdienen op internet is niet alleen video’s kijken en That’s it” – Jacko Meijaard

Je mindset is een ontzettend groot onderdeel van je succes. Mensen die de juiste mindset hebben, zijn degenen die het succes gaan zien. Dit geldt voor geld verdienen op het internet, maar ook voor alle andere dingen in je leven waarin je succesvol wilt zijn. 

Je zult als persoon moeten veranderen om het succes te gaan zien. Is je mindset niet goed, dan is de kans klein dat je zult slagen.

Deze video’s zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat je anders gaat denken. Jacko vind het zelf zeer belangrijk hoe je als mens denkt. Hij heeft hier zelfs een audioboek over ingesproken.

Dit onderdeel van de Affiliate Marketing Revolutie is misschien nog wel belangrijker dan de rest van de cursus. 

Je zult hier echter nog geen affiliate marketing van leren. Heb je dus geen behoefte aan deze mindset training, sla dit onderdeel dan over en begin direct met module 1.

De Affiliate Marketing Revolutie

Na de inspiratie en motivatie video’s begin je eindelijk met de Affiliate Marketing Revolutie.

Zet dus een lekker kopje koffie of thee en begin met het kijken van de video’s.

Voordat je begint met het toepassen van de video’s kun je als eerste eerst eens de volledige affiliate marketing revolutie kijken, zodat wanneer je de video’s later bekijkt tijdens het toepassen, je al weet waar Jacko over praat.

Module 1

In deze van deze module leer je:

  • Wat affiliate marketing is
  • Meld je je aan bij PayPro
  • Meld je je aan bij Daisycon
  • Besluit je wat je gaat promoten
  • Registreer je je domeinnaam
  • Leer je wat Marketheme 2 is
  • Voeg je je website toe aan Marketheme 2

Wat ga je promoten?

Je wilt natuurlijk het allerbest product gaan promoten. Het kiezen van je niche is dus een belangrijk onderdeel van jouw affiliate marketing carrière.

Maar wat is het ideale product? Het antwoord vind je hieronder in de podcast van Jacko Meijaard.

Resultaat

Na het volgen van deze module heb je de voorbereiding gedaan om daadwerkelijk te gaan beginnen met affiliate marketing!

Door het uitvoeren van deze module ben je al een eind op weg. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om bovenstaande stappen zelf uit te zoeken. Toch zal je er snel achter komen dat dit allemaal makkelijker gezegd is dan gedaan. Maak dus dankbaar gebruik van de lessen en heb je vragen, raadpleeg dan het Affiliate Marketing Revolutie Forum!

Meer weten over de Affiliate Marketing Revolutie?

Lees dan de Affiliate Marketing Revolutie Review

Begin direct met geld verdienen!

Een reactie op “Affiliate Marketing Revolutie: Starten met affiliate marketing

  1. Pingback: Affiliate Marketing Revolutie 4.0 van Jacko Meijaard Product Review

Geef een reactie