Na het kijken van vorige videotrainingen weet je hoe je een eigen website kunt bouwen om daarmee geld te verdienen. Je weet hoe je moet scoren in Google door het plaatsen van blogberichten en je weet ook hoe je het verdienmodel toepast op je website.

Het wordt in deze training van de Affiliate Marketing Revolutie tijd voor iets nieuws, namelijk e-mail marketing. Hoewel de affiliate marketing revolutie om affiliate marketing draait, krijgt je deze introductie tot e-mail marketing er gratis bij.

E-mail marketing is eigenlijk een hele andere tak van sport, maar wordt toch veel toegepast in combinatie met affiliate marketing. Omdat Jacko ervoor wilt zorgen dat je zoveel mogelijk kunt verdienen online, heeft hij deze module gemaakt en toegevoegd aan zijn online videotraining.

E-mail marketing introductie

E-mail marketing is de basis van veel websites. Met het opbouwen van een mailing lijst bouw je een database op van jouw doelgroep. Deze mailing lijst kun je zo nu en dan mailen om ze op te hoogte te houden van informatie met betrekking tot hun probleem.

Deze mails zijn bedoeld om enerzijds waardevolle informatie te verstrekken aan jouw publiek, maar anderzijds om producten te verkopen en een commissie te verdienen.

E-mailadres maken

Om te kunnen beginnen met e-mail marketing is het handig om een mailadres te hebben dat hoort bij website. Je wilt natuurlijk dat mensen mails ontvangen van jouw website en niet van jouzelf.

In deze videotraining leer je hoe je een e-mailadres die bij jouw website hoort. Ook geeft Jacko je tips hoe je een slim e-mail adres maakt die past bij je niche.

E-mailadres verifiëren

In deze video leer je het net nieuw gecreëerde e-mail adres koppelt aan Enormail. Enormail is een service waarmee je mailinglijsten kunt maken en promotiemails kunt versturen.

Je leert hoe je dit mailadres kunt instellen en vervolgens kunt verifiëren bij Enormail, zodat bij Enormail de koppeling duidelijk is.

Mailinglijst maken

In deze laatste e-mailmarketingtrainingsvideo leer je hoe je een mailinglist aanmaakt in Enormail. Vervolgens leer je hoe je deze moet koppelen aan jouw affiliate website.

Op deze manier kun je vanaf je website een mailinglist opbouwen en de bezoekers mails kunt versturen die hun probleem oplost.

‘The money is in de mailing list’

Hoewel je ervoor kunt zorgen dat je veel meer omzet kun maken door het gebruik van een mailing list, blijft de prioriteit in de eerste plaats toch op het creëren van een bezoekersstroom op je website.

Je kunt natuurlijk geen mail adressen gaan verzamelen met je website, zonder bezoekers. Bewaar deze module dan ook voor later, nadat je eenmaal een affiliate website hebt gebouwd waar je dagelijks bezoekers op hebt. Pas daarna ga je je erop richten om een mailinglist op te bouwen.

Heb jij de Affiliate Marketing Revolutie al? Lees dan ook de Affiliate Marketing Tips & Tricks.

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen, maar twijfel je nog? Lees dan ook de Affiliate Marketing Revolutie Review

Weten wat anderen vinden of de Affiliate Marketing Revolutie? Lees dan de ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van anderen.

Ben jij overtuigd? Klik dan hieronder voor de kortingspagina!

Begin direct met geld verdienen!

Geef een reactie