In de vorige instructie video’s van de Affiliate Marketing Revolutie ben je bezig geweest met het opzetten van een mailinglijst. In deze set instructievideo’s ga je bezig met het scoren van leads.

Deze lessen zijn bedoeld, als jij al een affiliate website hebt gebouwd en al aan het ranken bent in Google. Je hebt inmiddels al bezoekers op je website en bent al geld aan het verdienen.

Leadpages introductie

Je hebt een account bij Enormail gemaakt en hebt misschien al gekeken naar de software om leads mee te maken. Jacko is echter niet overtuigd van deze pop-ups die zij aanbieden om te gebruiken. Daar heeft hij een oplossing voor, namelijk Leadpages. Leadpages is speciale software om popups mee te maken. De software van Leadpages is erg gebruikvriendelijk en zorgen ervoor dat ze daadwerkelijk de mailadressen verzamelen. 

Hoewel deze software ontzettend krachtig is en je ontzettend veel geld kunnen opleveren heeft deze ook wat nadelen. Deze nadelen bevind je vooral in het begin van je affiliate marketingcarrière. De software is namelijk niet erg goedkoop. Ook heb je voor het afsluiten van een leadpages abonnement een creditcard nodig.

De voordelen van leadpages is dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Gebruiksvriendelijkheid is niet alleen belangrijk omdat het fijn werkt, maar ook omdat het je tijd bespaart. Kom je eenmaal op het punt dat je al veel geld aan het verdienen bent met affiliate marketing, dan is dit gegeven natuurlijk de doorslag om te kiezen voor leadpages in plaats van de goedkope, tijdrovende oplossing te nemen. Daarnaast werkt Leadpages vaak ook beter en zal je dus ook meer geld opleveren op de lange termijn. De kosten zijn voor een ervaren affiliate dus eigenlijk compleet gerechtvaardigd.

Leadpages integratie

Heb je ervoor gekozen gebruik te gaan maken Leadpages. Dan kun je direct bezig met deze software. In deze video van de Affiliate Marketing Revolutie neemt Jacko je door alle stappen die nodig zijn om Leadpages te integreren op jouw website. Je begint met het koppelen van Enormail aan Leadpages.

Leadbox maken

In deze videotraining leer je hoe je met de software van Leadpages een leadbox gaat maken. Leadboxes zijn de pop-ups die je op je site gaat integreren om e-mail adressen te gaan verzamelen. 

De software van Leadpages heeft talloze mogelijkheden, maar laat je hierdoor niet overvallen. Ja, je zult even moeten gaan werken met html codes en dit lijkt erg lastig. De instructie video van Jacko laat je precies zien waar je moet zijn en wat je moet doen, om de leadbox te maken.

De kans zit erin dat je ook niet weet wat je nu precies op de leadbox gaat zetten. Jacko geeft je ook hierover instructies. Je hoeft je helemaal nergens zorgen over te maken en enkel de stappen te volgen uit de video. 

Leadbox integreren op je website

Nu je de leadbox hebt gemaakt, wordt het tijd om deze op je site te gaan integreren. Omdat de software van Leadpages zo gebruiksvriendelijk is, heb je dit zo gedaan.

Jacko legt je uit wat het belang is van het gebruik van mailinglijsten. Mailinglijsten kunnen namelijk het verschil zijn tussen een paar honderd en een paar duizend euro per maand. 

Mailinglijsten kunnen dus het verschil zijn tussen een bijverdienste en een full time inkomsten. 

Thank you page instellen

In deze laatste trainingsvideo van deze serie maak je een ‘Thank you’ pagina. Deze thank you pagina koppel je vervolgens aan je paypro link. Dit doe je via Enormail of via Leadpages. Het instellen van al deze pop-ups kan even lastig zijn, maar als het eenmaal staat hoef je hier voorlopig niet meer naar te kijken.

Heb je toch problemen en kom je er niet uit? Raadpleeg dan even het Affiliate Marketing Forum.

Prioriteit van e-mail marketing

Hoewel de mailinglijsten het verschil kunnen zijn, blijft het belangrijk om te beseffen dat je pas mailadressen kunt gaan verzamelen als je genoeg bezoekers hebt op je website. 

Focus je dus eerst op bezoekers op je website en pas later op e-mail marketing.

Heb jij de Affiliate Marketing Revolutie al? Lees dan ook de Affiliate Marketing Tips & Tricks.

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen, maar twijfel je nog? Lees dan ook de Affiliate Marketing Revolutie Review

Weten wat anderen vinden of de Affiliate Marketing Revolutie? Lees dan de ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van anderen.

Ben jij overtuigd? Klik dan hieronder voor de kortingspagina!

Begin direct met geld verdienen!

Geef een reactie