In de laatste video van de Affiliate Marketing Revolutie leer je hoe je teksten kunt gaan uitbesteden. Veel mensen zijn niet goed in het schrijven van goede teksten of hebben hier helemaal geen tijd voor. Het is naar mate je meer affiliate websites online hebt staat vaak ook helemaal niet meer in staat om voor al deze sites content te blijven schrijven. Ook kan het zijn dat je niet genoeg verstand hebt van de niche die je hebt gekozen. 

Goede teksten en nieuwe content zijn ontzettend belangrijk voor goede resultaten. Plaats je niet constant goede, nieuwe content, dan is de kans groot dat je niet de resultaten zult behalen die je voor ogen hebt. 

Ben je zelf dus niet goed in het schrijven van goede teksten en wil je deze uitbesteden, maak dan gebruik van onderstaande websites.

Fiverr

Fiverr is een online freelancewebsite waar ontzettend veel online diensten worden aangeboden. Heb je een logo nodig, een programmeur, of een webdesigner dan zal je deze op Fiverr ongetwijfeld kunnen vinden. Een order bestellen op Fiverr werkt simpel en het platform is overzichtelijk. 

Een goede tekstschrijver kan op Fiverr mogelijk nog wat lastig zijn. Iedereen kan zich op Fiverr aanmelden als tekstschrijver, dus je weet nooit met wie je te maken hebt. Fiverr werkt met een ratingsysteem. Hiermee kun je iemand reputatie zien en een inschatting maken of dit een geschikt persoon is voor jouw teksten.

Fiverr is ook direct het betaalsysteem tussen jou en de tekstschrijver. Hier zit een voordeel aan, namelijk dat je dit niet zelf hoeft te regelen. Het nadeel is dat zij hier redelijk wat kosten voor in rekening brengen, zowel voor jou als de tekstschrijver. 

Upwork

Net zoals Fiverr vind je op Upwork ontzettend veel freelancers voor welke online taak maar ook. Het nadeel van Upwork is dat het wat complexer werkt dan Fiverr en vaak ook wat duurder is. 

Ook zal je merken dat er niet veel Nederlandse schrijvers actief zijn op Upwork. Ben je toch benieuwd? Neem dan gewoon even een kijkje op Upwork.com om te zien of het wat is voor jou

Sitedeals

Ook op Sitedeals vind je ook diverse aanbieding van tekstschrijvers die mogelijk wat voor jou kunnen betekenen. Op sitedeals kun je zowel op zoek gaan als een advertentie plaatsen om een geschikt tekstschrijver te vinden.

Sitedeals is eigenlijk een soort van marktplaats, maar dan voor online diensten. Het nadeel van Sitedeals is dat je nooit goed weet met wie je te maken hebt of wat hun achtergrond is.

Ondanks dat Sitedeals niet niet perfect is, is het wel een goede plek om te gaan zoeken naar online schrijvers

IrisLily (aanrader!)

Wil jij gewoon direct aan het werk gaan met een professional, omdat je geen zin hebt in gezeur? Kies er dan voor om te gaan werken met een tekstschrijver die al een beroep heeft gemaakt van het schrijven van goede teksten. 

Een voorbeeld van een goede tekstschrijver is IrisLily van irislily.nl. Deze tekstschrijver heeft al veel ervaring met het schrijven van goede artikelen. Persoonlijk contact en samenwerking op lange termijn is hiermee mogelijk en ook zeer prettig. 

Ook het schrijven van veel artikelen op VrijeTijdsCursus zijn gedaan door deze tekstschrijver.


Heb jij de Affiliate Marketing Revolutie al? Lees dan ook de Affiliate Marketing Tips & Tricks.

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen, maar twijfel je nog? Lees dan ook de Affiliate Marketing Revolutie Review

Weten wat anderen vinden of de Affiliate Marketing Revolutie? Lees dan de ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van anderen.

Ben jij overtuigd? Klik dan hieronder voor de kortingspagina!

Begin direct met geld verdienen!

Geef een reactie