Je wilt geld verdienen met affiliate marketing en hebt besloten dat je geen gebruik wilt maken van Marketheme 2.0. Je kunt hier diverse redenen voor hebben. Misschien is het buiten je budget, mogelijk voldoet het niet aan je eisen of je hebt al een website waar je affiliate marketing wilt toepassen. Wat de reden ook is, het maakt niet uit. Ook zonder Marketheme kun je prima affiliate marketing toepassen. Ook dit zal je stap-voor-stap worden uitgelegd in de Affiliate Marketing Revolutie.

Domein en Hosting

In deze eerste videotraining van de instructie video’s ga je leren hoe je een website kunt maken zonder Marketheme. Jacko legt je in deze video uit hoe je een domeinnaam kunt afsluiten. Omdat je geen gebruik maakt van Marketheme zul je ook direct hosting moeten bestellen. Wanneer je gebruik maakt van Marketheme krijg je dit er automatisch bij, maar omdat je dus geen Marketheme gebruikt zal je dit er zelf bij moeten bestellen. 

Domeinnaam geregistreerd

Na het bestellen van je domeinnaam en je hostingpakket wordt het tijd om aan de slag te gaan. In deze video van de Affiliate Marketing Revolutie hoe je verder moet gaan na het registreren van je domeinnaam en het afsluiten van je hostingpakket. Wanneer je je domeinnaam en hosting hebt afgesloten werkt er namelijk nog niks. Als je naar je domeinnaam gaat zal je enkel een foutmelding zien. Jacko legt je uit waardoor dit komt en wat je hiermee moet gaan doen.

WordPress installeren

Deze laatste video van de instructievideo’s is waar je daadwerkelijk je website gaan beginnen te bouwen. Je leert hoe je WordPress gaat installeren op het hostingpakket die je hebt afgesloten. Als je voor het eerst de mail ontvangt van de hosting, kan dit er nogal ingewikkeld en misschien zelfs intimiderend uitzien. Laat je hierdoor niet tegenhouden en volg gewoon de stappen die Jacko uitlegd in deze video. Je gaat in deze video inloggen in het cPanel en vervolgens WordPress gaan installeren. Hiervoor heb je de gegevens nodig uit de e-mails die je hebt ontvangen van je hosting.

Vragen of problemen

Loop je tijdens het installeren van WordPress, tijdens het afsluiten van je domeinnaam en hosting toch tegen vragen aan? Vergeet dan niet dat je gebruik kunt maken van het affiliate marketing forum. Iedereen die de Affiliate Marketing Revolutie heeft gekocht, heeft ook toegang gekregen tot dit platform. Maak hier dan ook dankbaar gebruik van indien je tegen problemen aanloopt. Op het affiliate marketing forum vind je veel leden die al langer bezig zijn met affiliate marketing. Het probleem dat jij hebt zullen sommigen van hen waarschijnlijk al een meegemaakt hebben.

Heb jij de Affiliate Marketing Revolutie al? Lees dan ook de Affiliate Marketing Tips & Tricks.

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen, maar twijfel je nog? Lees dan ook de Affiliate Marketing Revolutie Review

Weten wat anderen vinden of de Affiliate Marketing Revolutie? Lees dan de ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van anderen.

Ben jij overtuigd? Klik dan hieronder voor de kortingspagina!

Begin direct met geld verdienen!

Geef een reactie