Je hebt besloten om affililiate marketing te gaan toepassen zonder Marketheme. In de eerste set instructievideo’s van de Affiliate Marketing Revolutie heb je geleerd hoe je een domeinnaam en hosting afsluit en gaat gebruiken. Ook heb je geleerd hoe je WordPress moest installeren. Het wordt nu tijd om WordPress goed in te stellen.

Algemene instellingen

Na het installeren van WordPress kun je gaan beginnen met het instellen hiervan. In deze video leer je als eerste hoe je kunt inloggen op je website. Jacko neemt je mee over het dashboard en gaat in deze video uitleggen hoe je een aantal belangrijke instellingen goed zet. Er zijn namelijk een aantal settings die goed ingesteld moeten zijn, zodat je vanaf het begin goed start. Daarna ga je een plugin toevoegen, namelijk Yoast. Je leert hoe je deze installeert, activeert en hoe je de belangrijkste instellingen instelt.

Pagina’s en berichten

Nu dat je de belangrijkste instellingen van WordPress hebt ingesteld en Yoast hebt geïnstalleerd begin je met het opschonen van WordPress. WordPress heeft namelijk wat basisinstellingen die overbodig zijn.

Nadat je klaar bent met het opschonen begin je met het maken van pagina’s. Je leert hoe je de belangrijkste pagina’s maakt en hoe je deze instelt als homepage en blogpage. Na het instellen van deze pagina’s wordt het tijd om een menu toe te voegen aan je website. Je krijgt dit stap-voor-stap uitgelegd. In de volgende video ga je bezig met het uiterlijk van je website.

Thema veranderen

Het wordt nu tijd om wat te doen aan het uiterlijk van je website. Het standaard uiterlijk van WordPress is niet heel geschikt om affiliate marketing toe te passen. Om het uiterlijk aan te passen ga je het thema van WordPress aanpassen. 

Jacko legt je uit welke thema’s goed werken voor het toepassen van affiliate marketing. Veel thema’s zijn hier namelijk niet goed voor geschikt. Je krijgt advies welk gratis thema hij adviseert om te gaan gebruiken voor affiliate marketing.

Vervolgens ga je nog even de overbodige widgets verwijderen en een nieuwe widget plaatsen. 

Overview

In deze video neemt Jacko even een terugblik op de stappen die je tot nu toe hebt gedaan.

Je hebt nu namelijk:

  • Een niche uitgekozen
  • Een domeinnaam afgesloten
  • Een hosting afgesloten
  • WordPress geïnstalleerd
  • WordPress goed ingesteld
  • WordPress thema aangepast

Heb je een stap overgeslagen en nog niet uitgevoerd? Zorg er dan eerst voor dat je dit alsnog doet. Heb je alle stappen gevolgd? Dan wordt het nu tijd om verder te gaan met de volgende stap.

Aanmelden bij Daisycon

In deze laatste video van deze instructievideo’s ga je nog even bezig met het aanmelden bij Daisycon. Je kunt op dit affiliate netwerk diverse producten vinden, waar jij geld mee kunt gaan verdienen.

Na het instellen van WordPress en het aanmelden bij Daisycon wordt het tijd wat meer te leren over SEO. Dit leer je in de volgende set video’s: Google is je vriend.

Heb jij de Affiliate Marketing Revolutie al? Lees dan ook de Affiliate Marketing Tips & Tricks.

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen, maar twijfel je nog? Lees dan ook de Affiliate Marketing Revolutie Review

Weten wat anderen vinden of de Affiliate Marketing Revolutie? Lees dan de ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van anderen.

Ben jij overtuigd? Klik dan hieronder voor de kortingspagina!

Begin direct met geld verdienen!

Een reactie op “Affiliate Marketing Revolutie: WordPress goed instellen

  1. Pingback: Affiliate Marketing Revolutie 4.0 van Jacko Meijaard Product Review

Geef een reactie