Backpackgidsen

Wanneer je wilt gaan backpacken, dan wil je natuurlijk goed voorbereid zijn en alle mooie plekjes vinden in jouw land van bestemming. Met deze Backpackgidsen weet je precies wat je nodig hebt en wat de beste locaties zijn om te bezoeken!

Backpackgids Australië

Backpackgids Australië heeft als doel om jou maximaal te ondersteunen tijdens je reis. Deze gids zich op hetgeen waar backpackers écht behoefte aan hebben: routes en alle toebehorende informatie! 

meer informatie

Backpackgids Azië

Backpackgids Azië wil ervoor zorgen dat backpackers je maximale uit je avontuur of reis zal gaan halen! In deze gids vind je avontuurlijke routes waaruit kunt kiezen. Met deze handige gids zul jij probleemloos door Azië reizen!

meer informatie

Backpackgids Zuid-Amerika

Met deze inspirerende Backpackgids Zuid-Amerika zul je maximaal ondersteund worden tijdens hun reis door Zuid-Amerika. Deze gids richt zich op datgene waar backpackers écht behoefte aan hebben: routes en alle toebehorende informatie & inspiratie.

meer informatie

Backpackgids Nieuw-Zeeland

Met de inspirerende Backpackgids heeft Robbert zich als doel gesteld om backpackers (en andere reizigers) maximaal te ondersteunen, zowel voor als tijdens hun reis door Nieuw-Zeeland. Anders dan andere reisgidsen vind je in deze veelzijdige guide datgene waar je als backpacker écht behoefte aan hebt: routes en alle toebehorende informatie en inspiratie. In het kort helpt de gids je om het maximale uit je avontuur te halen.

meer informatie

Backpackgids Bali

Wereldreiziger Robbert heeft met z’n jarenlange ervaring op Bali de ultieme backpackgids voor dit prachtige Indonesische eiland ontwikkeld. Een gids met zo onwijs veel waardevolle info die reizigers gaat helpen om het maximale uit hun reis op het mooie Bali te halen.

Samen met de input van andere Bali-experts heeft hij de beste insider-tips en routes gebundeld. Behalve de bekendere bestemmingen is tevens aandacht besteed aan geheime plekjes.

meer informatie

Backpackgids Japan

Wereldreiziger Robbert heeft met z’n jarenlange reiservaring de ultieme backpackgids voor Japan ontwikkeld. Een gids met zo onwijs veel waardevolle info die reizigers helpt om het maximale uit hun reis door Japan te halen.

Samen met de input van andere Japan-experts heeft hij de beste insider-tips en routes gebundeld in Backpackgids Japan. Behalve de bekendere bestemmingen is tevens aandacht besteed aan geheime plekjes.

meer informatie

Backpackgids Indonesië

Wereldreiziger Robbert heeft met z’n jarenlange reiservaring de ultieme backpackgids voor Indonesië ontwikkeld. Een gids met zo onwijs veel waardevolle info die reizigers helpt op het maximale uit hun reis door Indonesië te halen.

Samen met de input van andere Indonesië-experts heeft hij de beste insider-tips en routes voor je gebundeld. Behalve de bekendere bestemmingen is tevens aandacht besteed aan geheime plekjes.

Meer informatie

Oh Nee, Ik wil op reis

Wil jij dat iedereen afblijft van jouw vakantiegeld, waardevolle spullen en bagage? In dit e-book krijg je tips, tricks en technieken om veilig op weg te gaan.

Een aantal tips die hierin beschreven worden zijn:

  • Wat de veiligste manieren zijn om met je geld over straat te lopen
  • Hoe je problemen met je bankrekening gemakkelijk en direct kunt aanpakken
  • Hoe je fraude voorkomt van je identiteitskaart
  • Hoe je de politieke en veiligheidssituatie controleert van je bestemming
  • Waarom aankomsttijden belangrijk zijn voor jouw persoonlijke veiligheid
  • Waar je het veiligst jouw geld kunt pinnen
  • Hoe dieven jouw bagage niet snel zullen uitkiezen
  • Hoe iemand anders niets stiekem in jouw koffer of tas kan stoppen
  • Hoe slim te handelen bij verlies of diefstal van je betaalpas en paspoort
  • Hoe verstandig te handelen bij vertraagde, beschadigde of gestolen bagage
Meer informatie