Nu je eenmaal je website hebt ingericht en weet hoe je berichten moet plaatsen die goed ranken in Google wordt het tijd om je website online te gaan zetten. Als je website niet live staat, kun je natuurlijk geen geld verdienen. In deze module van de Affiliate Marketing Revolutie leert Jacko je hoe je je website live zet.

Website live zetten #1

In deze eerste video om je website live te zetten ga je je domeinnaam koppelen aan je website in Neostrada. Het koppelen van je website aan je domeinnaam is zo gedaan als je maar weet waar je moet zijn. Volg dus de stappen in deze video en je domeinnaam is voor je het weet gekoppeld!

Website live zetten #2

Na het koppelen van je domeinnaam aan je website kun je verder gaan met het live zetten van je website. Tijdens het live zetten van jouw website zal je wat technische instellingen goed moeten zetten binnen Neostrada. 

Wanneer je gebruik maakt van Marketheme 2.0 dan heb je geluk. Marketheme zal deze instellingen automatisch voor je doen. Hier zal je dus geen tijd en moeite in hoeven steken.

Website live zetten #3

Tijdens het live zetten van de voorbeeldwebsite die Jacko gebruikt in zijn video’s gaat er iets fout. En eigenlijk maar goed ook. In deze video’s legt Jacko je uit waardoor het fout is gegaan en wat je eraan kunt doen om dit op te lossen.

Je leert ook direct dat je soms wat geduld moet hebben, omdat je werkt met IP adressen en DNS instellingen.

Nu dat je website live staat wordt het tijd om Google analytics in te stellen. Hiermee kun je namelijk in de gaten houden hoeveel bezoekers jij hebt op je website en wat er ook allemaal gebeurd op jouw site.

De fases van het opbouwen van een website

Inmiddels staat je website live. Om even een terugkoppeling te krijgen naar de stappen die je hebt ondernemen is het handig om even deze video bekijken.

Begin direct met geld verdienen!

Geef een reactie